Bruke Skype for nettlesere trygt på en offentlig eller delt datamaskin

Tilbake til søkeresultater

Det er et par ting vi anbefaler at du gjør før du bruker Skype for nettlesere på en offentlig eller delt datamaskin.

• Åpne Skype for nettlesere i et nytt InPrivate -nettleservindu i Edge eller et nytt Inkognito-nettleservindu i Chrome. Ingen informasjonskapsler brukes, og ingen data lagres.
    • Når du logger på Skype, må du sørge for at alternativet for å forbli pålogget ikke er merket av for.
    • Logg av Skype for nettlesere når du er ferdig med å bruke det på denne datamaskinen. Du kan enten velge profilbilde og velge logg av eller velge logg av fra bunnen av nettleservinduet.