Hvor lenge er filer og data tilgjengelig i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Skype lagrer filer og bilder du har delt, samtaler du har spilt inn og andre elementer for enkel tilgang på tvers av alle enhetene dine.

Det er imidlertid forskjellig hvor lenge hvert element er tilgjengelig i chatteloggen:

Elementtype Tilgjengelig varighet
    Meldinger Bestemmes av brukeren*
    Videoer Bestemmes av brukeren*

Obs! Videoer som er større enn 100 MB lagres som en fil slik at den blir tilgjengelig i 30 dager.
    Bilder Bestemmes av brukeren*
    Filer Tilgjengelig i 30 dager
    Talemeldinger og telefonsvarer Tilgjengelig i 30 dager
    Samtaleopptak Tilgjengelig i 30 dager

Finn ut mer om hvordan du eksporterer chattelogg eller filer. Husk at alle elementer du og kontakten din har slettet, ikke lenger vil være tilgjengelige i chatteloggen eller for eksport.

*Meldinger, videoer og bilder er tilgjengelige til de slettes eller er datert tilbake til April 2017.