Skjermdeling i Skype

Tilbake til søkeresultater

Du kan dele skjermen under en lyd- eller videosamtale i Skype for Android (6.0+), iPhone, iPad, Linux, Mac, Windows, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14).

Hvordan starter jeg skjermedeling under en Skype-samtale?

Kontroller at du er på den nyeste versjonen av Skype, og start deretter skjermedeling under samtalen:

• stasjonære datamaskiner og nettet – Velg skjermdeling screen sharing button-knappen. (skjermdeling med Skype for nettlesere er bare tilgjengelig i Chrome)
    • Android – Trykk på mermore button -knappen og deretter skjermdeling screen sharing button-knappen.
    • iPhone og iPad – Trykk på mer more button -knappen og deretter skjermdeling screen sharing button-knappen. Velg Skype i bekreftelsesvinduet, og Begynn å kringkaste.
      Merk: Hvis du ikke har alternativet tilgjengelig, kan du se funksjonskravene nedenfor.

Velg skjermdelingscreen sharing button-knappen på nytt for å stoppe deling.

Hvilke mobil- og nettbrett-enheter støtter skjermdeling i Skype?

Skjermdeling støttes på Android 6.0 og nyere. For iPhone, iPad og iPod touch med iOS 12 og nyere, støttes dette på iPhone 6s, iPad Air 2, iPad mini 2019, iPod touch 7 generasjon, og nyere enheter.

Hvilken versjon av Chrome støtter skjermdeling i Skype for nettlesere?

Skjermdeling støttes på Chrome-versjon 72 og nyere. Finn ut mer om hvordan du sjekker hvilken versjon av Chrome du har.

Hvorfor stoppet videoen under skjermdeling i Skype for nettlesere på Chrome?

Chrome tillater bare én utdata om gangen, så når du starter skjermdeling, endres videosamtalen til en lydsamtale. Når du er ferdig med skjermdelingen, kan du slå på videoen igjen.

Hvorfor har jeg ikke mulighet til å dele skjermen min i Skype?

Hvis du vil bruke skjermdeling, må du ha den nyeste versjonen av Skype.

Hvilken båndbredde er nødvendig for skjermdeling i Skype?

Båndbreddekravene for å bruke skjermdeling i Skype er det samme som når du foretar et videoanrop i Skype. Finn ut mer.