Hva er uskarp bakgrunn i Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Når fokuset er på deg og ikke rommet, kan du velge å redusere bakgrunnens skarphet under en videosamtale i Skype. Alternativet for å redusere bakgrunnens skarphet er tilgjengelig i Skype i Windows, Mac og Skype for Windows 10 (versjon 14).

Hvordan reduserer jeg skarpheten på bakgrunnen min under en videosamtale i Skype?

For å starte samtalen uskarp bakgrunn, holder du markøren over videoen video button-knappen og velger Gjør bakgrunnen uskarp. Hold pekeren over video-knappen for å redusere bakgrunnens skarphet under en samtale, eller velg Mer more menu-menyen og deretter Gjør bakgrunnen uskarp.

Hvordan reduserer jeg skarpheten på bakgrunnen min for alle videosamtaler i Skype?

Hvis du vil slå på bakgrunnsuskarphet for alle samtaler, klikker du på profilbildet ditt og deretter Innstillinger. Klikk på Lyd og video, og slå Gjør bakgrunnen min uskarp til -posisjonen.

Hvorfor ser jeg ikke alternativet for å redusere skarpheten for videoen?

Hvis du vil redusere bakgrunnens skarphet i Skype, må datamaskinens prosessor støtte Advanced Vector Extensions 2 (AVX2). For mer informasjon kan du ta kontakt med produsenten av datamaskinen.