Hvordan blokkerer jeg uønskede anrop til Skype-nummeret mitt?

Tilbake til søkeresultater
    Blokkering av uønskede anrop er en funksjon som hindrer at Skype-nummeret mottar uønskede søppelanrop. Den er gratis bruke, og det beste er at du får færre avbrytelser fra påtrengende søppelanrop.

Slik endrer du innstillingene for blokkering av anrop for Skype-nummeret ditt:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Konto og profil, velg deretter Din konto. ​
      • Dette logger deg automatisk på Min konto-siden for Skype.
    4. Velg Skype-nummer under Administrere funksjoner.
      • Hvis du ikke ser dette alternativet, kan du bruke Min konto-koblingen Her fra skrivebordet.
    5. Aktivere eller deaktivere alternativet Tillat at Skype blokkerer uønskede anrop for slå denne funksjonen av eller på.

Obs! Noen områder kan ha funksjonen Blokker uønskede anrop aktivert som standard.