Hvordan blokkerer jeg uønskede anrop til Skype-nummeret mitt?

Tilbake til søkeresultater
    Blokkering av uønskede anrop er en funksjon som hindrer at Skype-nummeret mottar uønskede søppelanrop. Den er kostnadsfri å aktivere og bruke, men den beste delen er at du får færre avbrytelser fra påtrengende søppelanrop.

Slik blokkerer du søppelanrop til Skype-nummeret:
    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Konto og profil og deretter velg Din konto.
    3. Under Administrer funksjoner velger du Skype-nummer.
    4. Slå på Tillat at Skype blokkerer uønskede anrop. For å stanse blokkering av søppelanrop, bare slå dette alternativet av igjen når som helst.