Hvordan blokkerer jeg uønskede anrop til Skype-nummeret mitt?

Tilbake til søkeresultater
    Blokkering av uønskede anrop er en funksjon som hindrer at Skype-nummeret mottar uønskede søppelanrop. Den er gratis bruke, og det beste er at du får færre avbrytelser fra påtrengende søppelanrop.

Slik endrer du innstillingene for blokkering av anrop for Skype-nummeret ditt:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg InnstillingerSettings gear icon.
    3. Velg Konto og profilAccount & Profile icon velg deretter Din kontoYour Account icon ​.

Merk: Hvis du bruker Skype for iPhone eller iPad, kan du lære hvordan du administrerer betalings informasjonen.
    4. Velg Skype-nummerSkype Number icon under Administrere funksjoner.
    5. Aktivere eller deaktivere alternativet Tillat at Skype blokkerer uønskede anrop for slå denne funksjonen av eller på.

Obs! Noen områder kan ha funksjonen Blokker uønskede anrop aktivert som standard.