Skype Intervjuer forsvinner

Tilbake til søkeresultater

Hva er Skype Intervjuer?

Skype Intervjuer er spesiallaget webprogram som omfatter planlegging, et delt lerret, notater og kraften til Skype videoanrop i ett enkelt verktøy.

Hvorfor trekker dere tilbake Skype Intervjuer?

Under forhåndsvisningen av Skype Intervjuer lærte vi mye av tilbakemeldingene deres, og vi har integrert noe av det vi har lært i kjernefunksjonene til Skype. Microsoft har også lagt til nye funksjoner som dekker noe av det samme behovet som Skype Intervjuer, så vi har bestemt oss for å avvikle produktet. Takk for at du deltar i forhåndsvisningen og gir tilbakemelding.

Jeg har intervjuer som er planlagt gjennom Skype Intervjuer. Hva skjer nå?

Vi vil prøve å gjøre overgangen fra Skype Intervjuer til en annen løsning (for eksempel den vanlige funksjonen for videosamtaler i Skype) så sømløs som mulig, så intervjuer planlagt frem til 31. august 2019 påvirkes ikke. Etter 31. august 2019 kommer Skype Intervjuer-nettstedet til å sende deg videre til et Skype-nettsted som gir deg alternativer og verktøy for intervjuene dine, for eksempel Skype og Microsoft Whiteboard. Nedenfor finner du noen foreslåtte Skype-funksjoner og andre verktøy du kan bruke i intervjuer etter 31. august 2019. Klikk på situasjonen din nedenfor for å lære mer.

Som en rekrutterer vil du ha kontakt med kandidater, forhåndsgodkjenne dem og få dem med i intervjuprosessen og oppfølging etter intervjuet.

• Få kontakt med kandidater:
      Søk i Skype-katalogen etter Skype-navn, e-postadresse eller telefonnummer for å finne kandidaten og sende en melding, selv om dere ikke har hverandre som kontakter ennå. Du kan også ringe kandidatens telefonnummer ved bruk av Skype til Phone, som lar deg ringe til mobiltelefoner og fasttelefoner. (Du trenger Skype-kredit eller et abonnement).

• Forhåndsgodkjenne og intervjue kandidater:
      Det kan hende at du ønsker å spille inn samtalen for å dele den med andre intervjuere eller se gjennom samtalen for å ta notater. Skype støtter samtaleinnspilling, som gjør det mulig å spille inn samtalen og lagre den til senere gjennomgang.
      Microsoft OneNote er en utmerket løsning for å ta notater under et intervju. Du kan opprette inndelinger og sider, og dele dem med andre for å se gjennom og kommentere.

• Planlegge intervjuer:
      Hvis en kandidat går videre fra forhåndsgodkjenningen din, kan du planlegge intervjuer for kandidaten med andre i organisasjonen. Opprett en gruppesamtale og del koblingen fra den gruppesamtalen med de andre intervjuerne og kandidaten. De kan bruke Skype enten med Microsoft-kontoen sin eller ved hjelp av en gjestekonto – ingen Skype-pålogging kreves – fra Windows, Mac, iOS, Android eller en nettleser. Du kan også dele en kobling til profilen din for 1:1-samtaler. Du kan også bruke funksjonen for å planlegge en samtale i Skype til å planlegge tid med kandidaten. Skype gir deg en påminnelse når den planlagte samtalen starter.

For å hjelpe deg med å vurdere kandidaten og dennes tekniske kunnskaper, kan intervjuere bruke Skype (sammen med andre Microsoft-verktøy) for å bli med i intervjuet, vurdere kandidaten og gi tilbakemelding til rekruttereren.

• Bli med i et intervju:
      Klikk på koblingen som til rekruttereren/intervjuplanleggeren har delt med deg, bli med i gruppesamtalen og ring med Skype på favorittenheten din. (Merk at noen funksjoner ikke er tilgjengelig på alle enheter. Se her for å kontrollere at funksjonen du vil bruke, er tilgjengelig på enheten din.)

• Vurdere en kandidat:
      Bruk lyd- og videosamtaler i Skype til å snakke med kandidaten for å stille spørsmål. Hvis du ikke vil at kandidaten skal se omgivelsene dine under videosamtalen, kan du bruke uskarphet i bakgrunnen (på Windows eller Mac).
      Skype støtter også skjermdeling, slik at du kan dele hele skjermen eller et bestemt vindu eller program. Du kan få kandidaten til å dele skjermen sin for å vise deg CV-en sin, kodeferdigheter, tidligere arbeid og andre ting som kan hjelpe deg å vurdere hvordan kandidaten passer til rollen. Skype støtter samtaleinnspilling, som gjør det mulig å spille inn samtalen og lagre den til senere gjennomgang.
      Hvis du trenger en samarbeidstavle, kan du laste ned og bruke Microsoft Whiteboard. Kontroller at du og kandidaten har lastet ned programvaren før intervjuet. I tekniske intervjuer som krever koding, kan du enten bruke skjermdeling fra kandidatens maskin for å la kandidaten vise kodeferdighetene sine, eller du kan Microsoft Visual Studio Live Share.
      Du kan også bruke Microsoft OneNote til å ta notater og dele dem med andre i organisasjonen. Skype støtter skjermbilder under samtalen, så du kan lagre skjermbildene i OneNote-notatblokken din.
    • Teste konfigurasjonen din:
      Før intervjuet bør du teste oppsettet ditt. Kontroller at Skype er installert på datamaskinen. Hvis du bruker Skype på nettet, må du logge på og gi tillatelse til lyd og video. Test lyden din med Ekko / Testtjenesten for lyd. Test videoen din, så er du klar for samtalen.

• Bli med i intervjuet:
      Klikk på koblingen du har fått fra rekruttereren eller intervjueren. Dette tar deg til møtet, der du sender meldinger, ringer med lyd og video, deler skjermen og mer. I tillegg kan du bruke uskarp bakgrunn (på Windows og Mac) til å gjøre bakgrunnen uskarp, slik at intervjuerne ikke ser omgivelsene dine.