For indiske kunder: Hvordan betaler jeg med Online Wallet?

Tilbake til søkeresultater

En nettbasert lommebok er en betalingsmetode for å kjøpe Skype-kredit og andre Skype-produkter raskt og enkelt, uten å måtte dele økonomiske opplysninger hver gang du gjennomfører et kjøp. Dette er én av mange måter å betale for Skype-kredit og abonnementer på.

Hvis du vil bruke Online Wallet, må faktureringsadressen din være i India. Hvis du vil oppdatere faktureringsadressen, må du logge på Skype-kontoen din.

Slik kjøper du Skype-produkter ved hjelp av en nettbasert lommebok:

1. Logg på Skype-kontoen din.
    2. Velg Skype-produktet du vil kjøpe, og klikk på Fortsett. Relevant lokal skatt legges til bestillingen.
    3. Velg Wallet som betalingsmetode.
    4. Se gjennom ordredetaljene, og klikk deretter på Betal nå. Du omdirigeres til Online Wallet-nettstedet.
    5. Velg fra listen over tilgjengelige lommebøker, og velg Fortsett.
    6. Logg på Online Wallet-kontoen ved hjelp av legitimasjonen din for å fullføre kjøpet.

Lise over tilgjengelige lommebøker

• Amex easy click
    • Airtel Money
    • Citibank Reward Points
    • DONE Cash Card
    • freecharge
    • ICash Card
    • ItzCash
    • Jio Money
    • Olamoney
    • Oxigen
    • PayCash
    • Payumoney Wallet
    • HDFC PayZapp
    • Yespay Wallet
    • YPay Cash
    • ZIPcash card