SMS Connect forsvinner

Tilbake til søkeresultater
    Vi bestemte å fjerne SMS Connect-funksjonalitet fra Skype etter begrenset tilgjengelighet. SMS Connect vil ikke lenger være tilgjengelig etter 30. august 2019, men ikke bekymre deg, du kan fortsatt finne alle dine individuelle SMS-samtaler med fullstendig logg på telefonen.

Hvis du vil fortsette å lese og svare på SMS-meldinger fra datamaskinen og hvis du bruker Windows 10, anbefaler vi at du installerer og begynner å bruke Min mobil-appen fra Microsoft. Med denne appen kan du sende og motta SMS-eller MMS-meldinger, dele bilder mellom telefonen og datamaskinen og mer. Min mobil-appen utvikles kontinuerlig, så du kan vente i spenning på flere funksjonsoppdateringer.

Skaff deg Min mobil-appen fra Microsoft Store.