Hvorfor må jeg logge på hver gang jeg skal starte Skype for Linux?

Tilbake til søkeresultater

Når du lukker Skype og velger å huske kontoen og innstillingene, kan det hende du fremdeles blir bedt om å angi brukernavn og passord når du starter Skype for Linux på nytt.

Hvis du vil ha hjelp med dette problemet, må du bekrefte at nøkkelringen er riktig konfigurert, eller du kan installere GNOME Keyring fra pakkelageret hvis den mangler.

Finn ut mer om GNOME Keyring-pakke.