Hvilke nettlesere støttes for Skype for nettlesere?

Tilbake til søkeresultater

Det er enkelt å bruke Skype for nettlesere med de fleste moderne nettlesere. Se tabellen under for å bekrefte at din foretrukne nettleser støttes.

Nettleser Plattform Meldinger Taleanrop
    Microsoft Edge (versjon 87 og nyere) Stasjonær datamaskin Støttet Støttet
    Microsoft Edge (Chromium) (versjon 87 og nyere) Stasjonær datamaskin Støttet Støttet
    Microsoft Edge (versjon 43 og nyere) Mobil Støttet Støttet
    Google Chrome (versjon 87 og nyere) Stasjonær datamaskin Støttet Støttet
    Google Chrome Mobil Støttes ikke Støttes ikke
    Safari (versjon 13.1 og nyere) Stasjonær datamaskin Støttet Støttet
    Safari (versjon 13.1 og nyere) Mobil Støttet Støttet
    Chromium-baserte nettlesere (versjon 87 og nyere) Stasjonær datamaskin Støttet Støttet
    Chromium-baserte nettlesere Mobil Støttes ikke Støttes ikke
    Firefox Stasjonær datamaskin Støttes ikke enda Støttes ikke enda

For å bekrefet om enheten din støttes, kan du se systemkravene for Skype.