Hvordan legger jeg til en melding som bokmerke i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Finn alltid tilbake til der du var på Skype. Du kan enkelt lagre viktige meldinger, for eksempel tekst eller medier i Skype-chat, som et bokmerke for rask tilgang senere. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Skype for Android 4.0.4 - 5.1.

1. Velg ChatterChats Icon
    2. Velg en hvilken som helst chat med meldinger du vil sette inn et bokmerke på.
    3. Trykk og hold nede (mobil) eller høyreklikk på (skrivebord) en meldingstekst, fil, kobling, eller medier i samtalen.
    4. Velg Legg til et bokmerke fra menyen.

• For å bekrefte, vil et bokmerkeBookmarked Icon-ikon vises ved siden av meldingen. Et bokmerke kan fjernes når som helst.

For å fjerne et bokmerke:

• Gå til chatten. Trykk og hold nede eller høyreklikk på meldingen som er lagt til som bokmerke, og velg Fjern bokmerke fra menyen.

Slik viser og administrerer du bokmerker

1. Velg profilbildet ditt.
    2. VelgBookmark Iconbokmerker.
    3. I vinduet forBookmark Iconbokmerker, ruller du nedover for å finne bokmerket.

For å gå til samtalen der bokmerket er plassert:

• Velg vinkeltegnetChevron Right Icon ved siden av et bokmerket. På skrivebordet holder du pekeren over et bokmerke for å velgeChevron Right Icon

Tilleggsalternativer:

I vinduet forBookmark IconBokmerker, trykk og hold nede eller høyreklikk på et hvilket som helst element som er lagt til som bokmerke i:

• Kopier – Kopier mediet som er lagt til som bokmerke til enheten. Dette er tilgjengelig for tekst, bilder (kun for skrivebord) og uttrykksikoner.
    • Lagre – Lagre mediet som er lagt til som bokmerke på enheten. Dette er tilgjengelig for talemeldinger (kun for skrive bord) og fotografier.
    • Videresende – Send bokmerket til en kontakt. Dette er ikke tilgjengelig for merkelapper eller Mojis som er lagt til som bokmerke.
    • Fjerne et bokmerke – Fjerne fra vinduet med bokmerker.