Hvordan legger jeg til en melding som bokmerke i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Finn alltid tilbake til der du var på Skype. Du kan enkelt legge til viktige Skype-meldinger som bokmerker og vedlegg i en samtale for rask visning senere.

Slik legger du til en melding som bokmerke i Skype:

1. Velg Chatter Chats Icon
    2. Velg en chat med elementer du ønsker å legge til som bokmerke.
    3. Trykk og hold nede (mobil) eller høyreklikk på (skrivebord) en meldingstekst, fil eller medier i samtalen du vil legge til som bokmerke.
    4. Velg Legg til bokmerke fra menyen.

• Et bokmerkeBookmarked Icon-ikon vises ved siden av meldingen eller vedlegget.

Slik fjerner du bokmerket: Trykk og hold nede eller høyreklikk på bokmerkeelementet, og velg Fjern bokmerke fra menyen.

Slik viser du bokmerker i Skype:

1. Velg profilbilde.
    2. Velg BokmerkerBookmark Icon
    3. Velg et bokmerke å se gjennom.
    4. Velg Chevron Right Icon for å gå til samtalen der bokmerket er plassert.

Flere alternativer:

Trykk og hold nede (mobil) eller høyreklikk på (skrivebord) et element som er lagt til som bokmerke, i Bookmark IconBokmerker-vinduet, for å:

• Kopiere bokmerket
    • Videresende bokmerket til en kontakt
    • Fjerne bokmerket