Hvordan oppdaterer jeg IP-autentiseringen min for Skype Connect?

Tilbake til søkeresultater

På grunn av endringer i infrastrukturen som tilbyr Skype Connect Services, kan det hende at du må oppdatere konfigurasjonen av SIP-profilen din for å unngå avbrudd i tjenesten.

Oppdater detaljene for IP-autentiseringen

1. Gå til området for Skype Manager og Logg deg inn på Skype Manager-kontoen din.
    2. Velg først fanen forfunksjoner, og deretter Skype Connect.
    3. Velg Vis profili listen over SIP-profilene dine, og velg deretter Autentiseringsdetaljer.
    4. Bekreft hvilken autentiseringsmetode profilen bruker:
      • Registrering – dette påvirkes ikke av endringen og ingen ytterligere handling er påkrevd.
      • IP-autentisering – autentiseringsdetaljene må oppdateres. Gå gjennom disse trinnene.
    5. Hvis du vil oppdatere Skype Connect-adressene som er tilordnet denne profilen, klikker du først på registrering , før du klikker tilbake på IP-autentisering.
    6. Du må notere deg tilkoblingsdetaljene for å kunne konfigurere SIP-utstyret på nytt.
    7. Gjenta denne prosessen for alle SIP-profilene dine.

Konfigurer SIP-utstyret på nytt.

Oppdater endepunktene for SIP
    Etter at du har oppdatert detaljene for IP-autentiseringen på nytt, kan det hende at må du oppdatere konfigurasjonen av endepunktene for utstyret ditt på nytt også. Fordi alle enheter er forskjellige, ber vi deg vennligst om å referere til dokumentasjonen for ditt spesifikke utstyr før du konfigurerer på nytt.

Rekonfigurering av brannmuren
    Hvis du har konfigurert brannmuren til å tillate trafikk fra Skype Connect tidligere, kan du rekonfigurere brannmuren tilsvarende nå.

Den fullstendige listen over IP-adressene der Skype Connect SIP og RTP-trafikk kommer fra, er angitt nedenfor.

IP-adresser for Skype Connect: