Hva er Møt Nå og hvordan bruker jeg det i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Med Møt Nå i Skype kan du enkelt opprette et samarbeidsområde, og invitere Skype-kontakter og-venner eller familie som ikke er på Skype Deltakere kan deretter enkelt bli med på møter, uansett om de har en-konto eller ikke

Hvordan oppretter jeg et møte i Skype?
    Å starte møtet er like enkelt som å logge på Skype og velge Møt Nå universal Meet Now button-knappen. Du får en anropskobling og en del invitasjon med andre-knapp, som gjør det enkelt å invitere andre. Når du er klar, kan du stille inn samtalen for lyd eller video, og velge Start anrop-knappen. Du kan også opprette et møte direkte fra nettet.

create Meet Now GIF

Hvordan kan jeg bli med i en samtale med en Møt Nå-invitasjon?
    Den unike Møt Nå-koblingen vår, vil åpne den installerte Skype-appen på en hvilken som helst enhet. Selv om du ikke er logget på, kan du bli med i samtalen eller på chatten som gjest. Hvis du ikke har Skype installert på skrivebordet, åpner vi Skype-klienten vår for nettleserefor å gjøre det enklere for deg. Hvis du vil, kan du også installere Skype på enheten din.

Hva kan jeg gjøre under et møte?

Meet Now call controls
    Når du er i et møte, kan du gjøre følgende:
    A – Åpne nylig brukte chatter.
    B – Vise de deltakerne som for øyeblikket befinner seg i samtalen.
    C – Dele koblingen for Møt Må.
    D – Starte innspilling av samtalen.
    E – Dempe eller slå på mikrofonen.
    F – Slå video på eller av.
    G – Avslutte anropet.
    H – Bli med i samtalen
    I – Dele skjermen.
    J – Sende en reaksjon underveis i samtalen.
    K – Vise Flere alternativer.

Har jeg fremdeles tilgang til chatten for Møt Nå, etter møtet?
    Møt Nå-koblingen er tilgjengelig når du trenger den. Vi beholder anropsopptakene dine i opptil 30 dager, og medier som deles i chatten enda lenger. Møt Nå-funksjonen i Skype er perfekt for telefonkonferanser, webinarer eller jobbintervjuer.

Hva er forskjellen mellom Møt Nå og Gruppechatter?

• Møt Nå-chatter kan ved hjelp av to enkle trinn raskt konfigureres og deles med andre. Imidlertid vil alle nye Møt Nå-chatter, i utgangspunktet, ha samme tittel og profilbilde. Trykk eller klikk på toppteksten til chatten i møtet, og velg Rediger Edit text button-knappen for å gi den nytt navn og legge til et profilbilde.
    • Gruppechatter er tilpasset fra begynnelsen fordi det kreves et gruppenavn, og at du velger deltakere før du oppretter dem.

Er du klar for å lære mer?
    Prøv Skype uten en Skype-konto
    Hvordan installerer jeg Skype?
    Hvordan finner jeg nye kontakter i Skype?
    Hvordan kan jeg sende en direktemelding?
    Hvordan endrer jeg Skype-innstillingene?