Hvordan endrer jeg navnet mitt i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Skype-navnet er brukernavnet som ble opprettet da du først ble med i Skype. Det kan ha blitt generert automatisk for deg. Dette er en unik identifikator som brukes til å hjelpe andre med å finne deg i Skype-søk, og dette navnet kan ikke endres. Du kan imidlertid endre visningsnavnet ditt, det som vises i søkeresultatene sammen med Skype-navnet ditt (unik identifikator). Finn ut mer om hvordan du endrer Skype-navnet.

Hvis du vil ha et nytt navn eller annet Skype-navn, må du opprette en ny konto. Det er et par ting du bør være oppmerksom på før du oppretter en ny konto:

• Det nye Skype-navnet vil bli en streng med bokstaver og tall som genereres av Skype når kontoen opprettes, og det kan ikke endres.
    • Pass på at du eksporterer Skype-filene og chatteloggen i tillegg til Skype-kontaktene fra Skype-kontoen før du lukker den. Dette er bare til informasjon. Du vil verken kunne importere informasjon eller kontaktene til den nye Skype-kontoen.

Når den nye kontoen er opprettet, kan du lukke den opprinnelige Skype-kontoen hvis du ikke lenger vil ha kontoen aktiv, men dette lukker også Microsoft-kontoen din. Finn ut mer om hvordan du lukker Skype-kontoen.