Hvordan kontakter jeg Microsoft Teams-brukere fra Skype?

Tilbake til søkeresultater

Med Skype er det enkelt å kontakte kollegaer, forretningspartnere og kunder som bruker Microsoft Teams.

For å kontakte en Microsoft Teams-bruker med en én-til-én-chat eller et anrop:

1. Åpne Skype-appen.
    2. Velg Search iconPersoner, grupper og meldinger, og skriv inn jobb-e-posten deres for å søke etter dem.
    3. Velg kontakten fra resultatene i PERSONER , og send dem en melding.

Obs! Bare visse funksjoner er tilgjengelig i chat og anrop.
    4. Når de har godtatt forespørselen, vises de i kontaktlisten din.

Obs! Hvis Skype-kontoen din er telefonnummeret ditt, og Microsoft Teams-kontakten din prøver å søke etter deg, vil de kanskje ikke finne deg. Du kan likevel søke etter dem, og sende en melding for å koble dere sammen.