Hva er modererte grupper, og hvordan bruker jeg dem?

Tilbake til søkeresultater

Modererte grupper er gode å bruke når du trenger mer kontroll over medlemmene i en gruppe, for eksempel et klasserom eller en nettbasert presentasjon. Du kan bruke funksjoner i modererte grupper til å endre brukerroller, utestenge brukere fra chatten og mer.

Hvordan oppretter jeg en moderert gruppe?

1. Velg  Ny chat i chatten.
    2. Velg Ny moderert gruppe eller Chat.
    3. Gi gruppen et navn, og velg deretter Neste -pilen.
    4. Velg kontaktene du vil legge til i gruppen. Du kan også søke etter kontakter øverst på skjermen.
    5. Velg Ferdig for å opprette gruppen når du er ferdig med å legge til kontakter. Den nye modererte gruppen vises i chattene dine.

Obs! I modererte grupper kan bare administratorer starte anrop. Dette gjelder også anrop via chatkommandoen /golive.

Hva kan jeg gjøre i en moderert gruppe?

Som standard er du moderator/administrator når du oppretter en gruppe, og personene du legger til i gruppen, er medlemmer/brukere. Du kan bruke tilgjengelige chatkommandoer i Skype til å gjøre brukere til administratorer (som betyr at vedkommende kan starte anrop), fjerne noen fra gruppen og mer.

Obs! Noen chatkommandoer er bare tilgjengelige for administratorer, og ikke alle chatkommandoer fungerer i modererte grupper.