Nødanropsstøtte i Skype for USA

Tilbake til søkeresultater

Skype støtter nå nødanrop til 911 i USA.

Du kan også aktivere deling av plassering for nødstilfeller via 911 slik at Skype automatisk kan registrere og dele posisjonen din med nødoperatører når du foretar en 911-samtale. Posisjonen din deles bare i tilfelle du ringer 911 for å rute samtalen og gi posisjonsinformasjon til den lokale nødoperatøren.

Hvis du opererer fra en enhet som ikke har en API for posisjonsdeling eller er på et sted der posisjonsdeling er utilgjengelig, deles ikke posisjonen din automatisk med nødetatoperatøren.

Slik aktiverer du plasseringsdeling for nødstilfeller via 911:

1. Velg profilbildet ditt i Skype.
    2. Velg Innstillinger, og så velger du Personvern.
    3. Slå plasseringsdeling for nødstilfeller via 911 på. Du må bekrefte Merknader og avsløringer og Spesiell 911-dvarsel om begrensninger og utilgjengelighet for å fullføre prosessen. Du kan deaktivere plasseringsdeling via 911 når som helst, men dette betyr at adressen din ikke deles med 911 i tilfelle en nødsituasjon.

Obs!: Du må kanskje også tillate posisjonsdeling fra enhetsinnstillingene. Innstillinger håndteres ulikt på forskjellige enheter. Hvis du ikke er sikker på hvordan du kontrollerer enhetens innstillinger, må du kanskje sjekke produsentens nettsted.