Hva er kravene for å få et Skype-nummer i Japan?

På grunn av japanske forskrifter, fra og med 12. juni 2023, når du ber om en Skype-nummer i Japan må du gå gjennom bekreftelsesflyten for å kunne kjøpe et nummer.

Når du har fullført bekreftelsesflyten, får du det valgte Skype-nummeret.

Dette kan du forvente når du har lagt inn bestillingen:

• Du må laste opp en form for ID (Passport, Mitt nummerkort, Resident Card).

• Du må ta en live selfie eller laste opp et Headshot-bilde.

• Du må installere Microsoft Authenticator-appen på mobilenheten.

Hvordan installere Microsoft Authenticator?

Søk for Microsoft Authenticator-appen i enten App Store på Apple iOS-enheten eller Google Play-butikken på Android-enheten.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned og installerer, kan du gå til Last ned og installer Microsoft Authenticator-appen , eller hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer det, kan du gå til Legge til personlige Microsoft-kontoer i Microsoft Authenticator-appen .

Tips for å hjelpe til med bekreftelsesflyten

Tips om ID-ens form:

• Du må ha et nærbilde som viser hele forsiden og hele baksiden av ID-kortet. Kontroller at all tekst på kortet er lesbar.

• Bildestørrelsen bør ikke overskride 5 MB.

• Bildet må være i .png eller .jpeg format.

Tips for live selfie eller headshot bilde:

• Sørg for at selfien er i fokus.

• Sørg for at selfien vender fremover, og at du ser på kameraet.

• Sørg for at selfien inkluderer hele hodet og skuldrene.