Hvordan sjekker jeg saldo og kjøpshistorikk på Skype-kontoen min?

Tilbake til søkeresultater

Du kan sjekke saldo for Skype-kredit og kjøpshistorikk direkte fra Skype-profilen din. Før du kommer i gang, må du kontrollere at du er logget på riktig Skype-konto.

Hva vil du gjøre?

Skype for Windows, Mac, Linux, iOS og Android 6.0 +

1. Logg på Skype-kontoen din
    2. Velg profilbildet ditt.
    3. Saldo for Skype-kredit vises under Skype til telefon.

Android 4.0.4–5.1

1. Trykk Meny menu button -knappen I skjermbildet for Chatter.
    2. Trykk Min profil for å vise saldo for Skype-kredit.

Slik ser du kjøpshistorikken din:

1. Logg på kontoen.
    2. Klikk på Kjøpshistorikk i delen for kontodetaljer nederst på siden for å vise aktive abonnementer.

Obs! Hvis du er på en iPhone eller iPad, og ikke finner produktet du ønsker å kjøpe, kan det hende at du må slette logg og informasjonskapsler på enheten og logge deg på igjen.

Hvilke detaljer vises i kjøpshistorikken min?

• Kjøpt av – den som utførte kjøpet (Skype-navnet ditt)
    • Transaksjonsdato – dato og tidspunkt for kjøpet
    • Betalingsmetode – den betalingsmetoden som ble brukt ved kjøpet (eks. betalingskort, PayPal, Skype-kredit)
    • Status – viser om ordren er levert eller ikke
    • Varer i denne ordren – hvilke produkter som ble kjøpt i denne ordren

Finn ut hvordan du laster ned månedlig kontoutdrag.

I enkelte europeiske land kan du laste ned en mva-faktura.

Kjøp utført ved bruk av Skype-kredit og enkelte Skype-nummerkjøp kan vises i kjøpshistorikken din, men kan ikke skrives ut som en faktura.