Hvordan sjekker jeg saldo og kjøpshistorikk på Skype-kontoen min?

Tilbake til søkeresultater

Du kan sjekke saldo for Skype-kredit og kjøpshistorikk direkte fra Skype-profilen din.

Skype versjon 8

1. Logg på Skype-kontoen din fra enhver plattform eller enhet.
    2. Velg profilbildet ditt.
    3. Saldo for Skype-kredit vises ved siden av Skype til telefon.
      check credit balance

Android 4.0.4 - 5.1

1. I skjermbildet for Chats, trykk Meny menu button knappen.
    2. Trykk Min profilfor å vise saldo for Skype-kredit.

Skype versjon 7

• På Windows-skrivebordet, Mac og Linux: Saldo for Skype-kredit vises ved siden av Skype-navnet ditt og profilbildet øverst til venstre.
    • På mobil: Saldo for Skype-kredit vises i profilen din.

Skype versjon 8

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Skype til telefon.
    3. Velg ordren du vil se detaljer for.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Velg saldo for Skype-kredit fra profilen din.
    2. Velg ordren du vil se detaljer for.

Skype versjon 7

• På Windows-skrivebordet, Mac og Linux: Fra profilen din blar du ned og velger Kjøpshistorikk.
    • På mobil: Velg ordren du vil se detaljer for under fakturering og betalinger.

Hvilke detaljer vises i kjøpshistorikken min?

• Kjøpt av – den som utførte kjøpet (Skype-navnet ditt)
    • Transaksjonsdato – dato og tidspunkt for kjøpet
    • Betalingsmetode – den betalingsmetoden som ble brukt ved kjøpet (eks. betalingskort, PayPal, Skype-kredit)
    • Status – viser om ordren er levert eller ikke
    • Varer i denne ordren– hvilke produkter som ble kjøpt i denne ordren

Lær hvordan du laster ned månedlig kontoutdrag.

I enkelte europeiske land kan du laste ned en mva-faktura.

Kjøp utført ved bruk av Skype-kredit og enkelte Skype-nummerkjøp kan vises i kjøpshistorikken din, men kan ikke skrives ut som en faktura.