Hvem kan se profilinformasjonen min på Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Du kan kontrollere hvem som kan se informasjonen i Skype-profilen din. Noen opplysninger er synlige for alle, men du kan la disse opplysningene stå åpne hvis du ikke vil at de skal vises i profilen. Følgende informasjon er synlig for alle: Skype-navn, sted, kjønn, fødselsdato, språk og «Om meg».

Du kan vise hva andre kan se om deg ved å bruke denne koblingen for å få tilgang til Skype-kontoen fra hvilken som helst plattform eller enhet.

Er e-postadressen min synlig på Skype?
    E-postadressen din vises aldri. Ingen kan se den når de ser på profilen din. Den er kryptert og oppbevares bare i katalogen vår for at venner som allerede kjenner e-postadressen, kan bruke den til å søke etter deg.

Hvordan finner andre brukere meg på Skype?
    Informasjon du tar med i Skype-profilen, for eksempel plassering, e-post eller telefonnummer, gjør det lettere for venner å finne deg.

Vil du vite mer?
    Hvordan oppdaterer jeg profilinformasjonen i Skype?
    Hvordan endrer jeg profilbildet i Skype?