Hvordan kjøper jeg Skype-kreditt i Skype Manager™?

Tilbake til søkeresultater

Det er enkelt å kjøpe Skype-kreditt i Skype Manager. Du kan betale for Skype-kreditt med et kredittkort, PayPal, Sofort banking og mange andre måter.

Etter at du har kjøpt Skype-kreditt, kan du tildele dem til medlemmene dine.

Viktig:Når du konfigurer Skype Manager, finnes det en grense for maks beløp for Skype-kreditt som du kan kjøpe, som avhenger av betalingsmåten du bruker og hvor mye Skype-kreditt du allerede har kjøpt i den måneden. De tilgjengelige betalingsmåter er også begrenset.

Slik kjøper du Skype-kreditt:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Kjøp Skype-kreditt på instrumentbordet for Skype Manager.
    3. Hvis det er første gang du kjøper Skype-kreditt for Skype Manager, velger du betalingsmåte og klikker på Neste.
    4. Velg beløpet for antallet Skype-kreditter du vil kjøpe.

Skype Credit amount list

5. Hvis du kjøper Skype-kreditt med kredittkort eller PayPal, kan du aktivere eller deaktivere automatisk påfylling.

Med automatisk påfylling kan du fylle på kontoen din automatisk når Skype-kredittsaldoen ligger under et bestemt beløp. Dette kan du gjøre ved å markere feltet for Aktiver automatisk påfylling når jeg begynner å gå tom for kreditt.

Auto-recharge option

6. Klikk på Fortsett
    7. Bekreft betalingsmåten og klikk på Betal nå. Kjøpsbekreftelsen vises.

Lær mer om hvordan du endrer innstillingene for automatisk påfylling.

Lær mer om hvordan du ser kjøpsloggen og laster ned fakturaer.