Hvordan inviterer jeg medlemmer med personlige Skype-kontoer til å bli med i min Skype Manager™?

Tilbake til søkeresultater

Før du legger til eller inviterer medlemmer til Skype Manager, må du konfigurere din egen Skype Manager-konto, og angi et navn for gruppen. Du legger til eller inviterer medlemmer med e-postadressene eller Skype-navnene deres. Medlemmer kan bare tilhøre én Skype Manager om gangen.

Legg til medlemmer

1. Klikk på Inviter medlemmer på instrumentbordet for Skype Manager.
    2. Velg om du vil invitere dem med e-postadressene eller Skype-navnene deres.
    3. Angi én eller flere e-postadresser eller Skype-navn for personene du vil invitere, og klikk på Neste.
    4. Velg om du vil legge medlemmer til i en liste når de godtar invitasjonen, ved å velge en liste fra rullegardinmenyen.

Hvis du ikke allerede har opprettet en liste, kan du opprette en ny en for å hjelpe deg å organisere medlemmene dine i kategorier.

Slik oppretter du en liste:

1. Klikk på Opprett en liste.
      2. Angi et navn for listen og klikk på Opprett.

5. Klikk på Send invitasjoner.

For å opprette en liste etter at du har invitert medlemmer

1. Klikk på Medlemmer på instrumentbordet for Skype Manager.
    2. Under Melemsoversikt klikker du på Opprett en liste.
    3. Angi et navn for listen og klikk på Opprett.

For mer informasjon om Skype Manager, se våre nedlastbare veiledninger.