Hvordan fjerner jeg medlemmer fra Skype Manager™?

Tilbake til søkeresultater

Medlemmer kan forlate Skype Manager-gruppen når som helst – du kan fjerne dem fra Skype Manager, men de beholder kontoene sine.

Lær mer om frigivelse av kontoer i stedet for å slette dem.

Slik sletter du medlemmer fra Skype Manager:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Medlemmer på instrumentbordet for Skype Manager.
    3. Marker feltet ved siden av medlemmene du vil slette. Når du velger et medlem, vises alternativet for å slette medlemmer fra Skype Manager automatisk.
    4. Klikk på Slett medlemmer i vinduet som åpnes.

• Når du sletter en konto, blir den bare fjernet fra din Skype Manager. Kontoen beholder all Skype-kredit den er tildelt. Abonnementer eller talepostbeskjeder tildelt kontoen kanselleres når utløpsdatoen nås.