Hvordan fjerner eller sender jeg invitasjoner om å bli med i min Skype Manager™ på nytt?

Tilbake til søkeresultater

Slik sletter eller sender du invitasjoner på nytt som allerede er sendt i Skype Manager:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Medlemmer på instrumentbordet for Skype Manager.
    3. I Medlemmer-menyen til venstre klikker du på Medlemmer som forlater. Du vil se en liste over alle invitasjonene du har sendt.
    4. Marker feltet ved siden av personen i listen som du ønsker å sende på nytt eller slette, og klikk på Send på nytt eller Slett invitasjoner.