Hvordan viser jeg mobilnummeret mitt når jeg sender SMS-meldinger fra Skype?

Tilbake til søkeresultater

Når du sender en SMS-melding fra Skype, vil mottakeren se de første 11 tegnene av Skype-navnet ditt. Hvis f.eks. Skype-navnet ditt er mittskypenavn, vil mottakeren se mittskypena. De kan ikke svare på SMS-meldingen.

Men du kan endre avsender-ID-en slik at den heller viser mobilnummeret ditt. Dette betyr at mottakeren kan svare på SMS-meldingen og svaret går direkte til mobiltelefonen din (ikke til Skype).

For å endre avsender-ID-en må du bekrefte mobilnummeret ditt i Skype.

For å bekrefte mobilnummeret ditt i Skype for Windows-skrivebordet, gå til Verktøy> Alternativer>DM og SMS>SMS-innstillinger,klikk på koblingen Bekreft mobilnummeret ditt og følg instruksjonene.

For å bekrefte mobilnummeret ditt i Skype for Mac, gå til Skype>Preferanser>Meldinger>Bekreft nummeret ditt og følg instruksjonene.

Viktig: Påse at du angir telefonnummeret ditt i riktig internasjonalt format, om ikke mottar du kanskje ikke SMS-bekreftelsen.

Etter at du har bekreftet mobilnummeret, vil alle SMS-meldingene du sender fra Skype vise mobilnummeret som avsender-ID.

SMS-meldinger sendt til mobiltelefoner i Canada, Kina, Polen, Taiwan, Tsjekkia og USA vil ikke vise Skype-navnet ditt eller et bekreftet mobilnummer. Disse SMS-ene har i stedet et standard, forhåndsdefinert nummer som avsender-ID. For SMS-er sendt til mobiltelefoner i Russland, vises ikke Skype-navnet. Et generisk nummer vises med mindre du har angitt mobilnummeret ditt som avsender-ID.