Hvordan legger jeg til eller endrer den primære e-postadressen i Skype-profilen min?

Tilbake til søkeresultater

Du må ha en primær e-postadresse i profilen din, fordi vi bruker den til å kontakte deg med viktig informasjon om Skype-kontoen din.

Du kan legge til flere e-postadresser for «profil» i tillegg til den primære e-postadressen, for å hjelpe venner og kontakter med å finne deg på Skype. Dette er nyttig hvis for eksempel kollegene dine bare kjenner til e-postadressen for arbeid, men du bruker den personlige som primær e-postadresse.

Slik legger du til en annen e-postadresse i Skype-profilen din:

1. Logg på kontoen.

2. Velg et profilbilde, eller velg Rediger profil i Kontodetaljer-delen nederst på siden.

Obs! Hvis du er på en iPhone eller iPad, og du mangler alternativer, kan det hende du må slette logg og informasjonskapsler på enheten og logge på igjen.

3. Gå til Kontaktdetaljer-delen, og velg Legg til e-postadresse.

Contact details - Add email address

4. Skriv inn den nye e-postadressen i boksen som vises, og velg den grønne Lagre-knappen nederst på siden.

E-postadressen er lagt til i profilen. Ingen kan se e-postadressene dine. De er bare synlige for deg når du logger på kontoen.

Du kan legge til opptil tre nye e-postadresser. Bare følg trinnene ovenfor.

Slik angir du en e-postadresse for profil som primær e-postadresse:

1. Logg på kontoen.

2. Velg et profilbilde, eller velg Rediger profil i Kontodetaljer-delen nederst på siden.

Obs! Hvis du er på en iPhone eller iPad, og du mangler alternativer, kan det hende du må slette logg og informasjonskapsler på enheten og logge på igjen.

3. Rull ned til Kontaktdetaljer-delen, og velg Rediger profil-knappen til høyre.

Contact details - Edit profile

4. Velg Angi som primær e-postadresse ved siden av adressen du vil angi som primær e-postadresse, og velg den grønne Lagre-knappen nederst på siden.

Contact details - set email as primary

5. Skriv inn passordet ditt for å bekrefte endringen av den primære e-postadressen.

Har du glemt passordet?Vi kan hjelpe.

Du kan redigere en e-postadresse eller fjerne den fra profilen hvis du ikke lenger bruker den. Slik redigerer eller fjerner du en e-postadresse fra profilen:

1. Logg på kontoen.

2. Velg et profilbilde, eller velg Rediger profil i Kontodetaljer-delen nederst på siden.

Obs! Hvis du er på en iPhone eller iPad, og du mangler alternativer, kan det hende du må slette logg og informasjonskapsler på enheten og logge på igjen.

3. Rull ned til Kontaktdetaljer-delen, og velg Rediger profil-knappen.
    4. Velg e-postadressen du vil endre, og rediger eller slett den. Velg deretter Lagre-knappen nederst på siden.

Du kan ikke slette den primære e-postadressen, da det alltid må være en i Skype-profilen din.