Hvordan organiserer jeg medlemmer fra min Skype Manager™ i en liste?

Tilbake til søkeresultater

Disse vanlige spørsmålene inneholder instruksjoner for hvordan man oppretter en ny liste og legger medlemmer til i en liste.

Lister er en flott måte å administrere medlemmene i Skype Manager på. Du kan enkelt tildele Skype-kredit, tildele funksjoner og overvåke Skype-bruken til de forskjellige listene. Du kan f.eks. kategorisere medlemmene dine i henhold til avdelingen de tilhører i gruppen: markedsføring, HR, design osv.

Opprette en ny liste

Slik oppretter du en liste:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Medlemmer på instrumentbordet for Skype Manager for å vise Alle medlemmer-siden.
    3. I Medlemmer-menyen til venstre, klikker du på Opprett en liste for å vise Opprett en ny liste-vinduet.

Create new list window
    4. Skriv inn listenavnet og klikk på Opprett.

Legge medlemmer til i en liste

Slik legger du ett eller flere medlemmer til i en liste:

1. Logg på Skype Manager.
    2. Klikk på Medlemmer på instrumentbordet for Skype Manager for å vise Alle medlemmer-siden.
    3. Marker feltet ved siden av medlemmene du vil legge til i en liste. Når du velger et medlem, vises alternativet for å legge medlemmer til i en liste automatisk.

List options for Skype Manager member
    4. I Flytt valgte medlemmer til en liste-rullegardinmenyen velger du listen du vil legge medlemmene i.

Hvis du ikke vil at et medlem skal være i en liste, velger du Ikke i en liste i rullegardinemnyen.

5. Klikk på Flytt.