Båndbredden Skype trenger avhenger av samtaletypen du ønsker. Sjekk følgende informasjon for minstekrav og anbefalte hastigheter for best ytelse.

Tabellen nedenfor gir minimum nedlastings- og opplastingshastigheter som kreves, i tillegg til anbefalte hastigheter for best ytelse.

Samtaletype

Minimum nedlasting

/ opplastingshastighet

Anbefalt nedlasting

/ opplastingshastighet

Taleanrop

30 kbps / 30 kbps

100 kbps / 100 kbps.

Videoanrop /

Skjermdeling

128 kbps / 128 kbps

300 kbps / 300 kbps

Videosamtaler

(høy kvalitet)

400 kbps / 400 kbps

500 kbps / 500 kbps.

Videosamtaler

(HD)

1,2 mbps / 1,2 mbps

1,5 mbps / 1,5 mbps

Gruppevideo

(3 personer)

512 kbps / 128 kbps

2 mbps / 512 kbps.

Gruppevideo

(5 personer)

2 mbps / 128 kbps

4 mbps / 512 kbps

Gruppevideo

(7+ personer)

4 mbps / 128 kbps

8 mbps / 512 kbps

Hvis du logger på Skype, men ikke utfører anrop, bruker Skype i gjennomsnitt 0–4 kbps. Når du ringer, bruker Skype i gjennomsnitt mellom 24–128 kbps.

Lydanrop burde være mulig med de fleste Internett-forbindelser. Videoanrop bruker mye mer båndbredde, så om du har problemer med kvaliteten på videosamtalene dine, anbefaler vi å:

• lukke andre programmer som bruker Internett, spesielt de som spiller av musikk eller video.

• avbryte alle filoverføringer.

Hvis dette ikke løser problemet ditt, kan du måtte øke båndbredden. Ta kontakt med internettleverandøren din hvis du trenger mer informasjon i henhold til nedlastings- og opplastingshastighetene dine.