Hvordan aktiverer jeg Skype-kreditt på nytt?
  1. Logg deg på kontoen din .

2. Velg Aktiver kreditt på nytt .

Merk: Hvis du bruker Iphone Eller Ipad og Aktiver kreditt på nytt alternativet er ikke tilgjengelig, så må du kanskje fjerne loggen og informasjonskapslene på enheten, og logg på igjen.

Det kan ta opptil 15 minutter å aktivere på nytt. Vi sender deg en e-postmelding når det er gjort.

Hvis du er i Japan, fungerer ting litt annerledes. Se vår Vilkår for bruk hvis du vil ha mer informasjon.

Skype-kreditt vil bli inaktiv etter 180 dager uten bruk. Pass på å ha en samtale (utenom abonnementet, hvis du har et) eller sende en tekstmelding innen 180 dager. Vi sender to påminnelser på e-post, 7 dager og 2 dager før Skype-kreditten blir inaktiv.