Hvorfor har kreditt-/debetkortet mitt blitt belastet når jeg ikke har foretatt et Skype-kjøp?

Hvis du legger merke til et Skype-gebyr på kreditt- eller debetkortet, må du kontrollere disse scenariene for å finne årsaken:

Hvis du vil kontrollere kjøpshistorikken, logg på kontoen din og sammenligne eventuelle nylige bestillinger du har gjort med gebyret på kontoutskriften. Vær oppmerksom på at prisen kan variere hvis MVA er lagt til. Få mer hjelp med å sjekke kjøpsloggen din

Merk: Hvis du bruker Iphone Eller Ipad og Kjøpshistorikk alternativet er ikke tilgjengelig, så må du kanskje fjerne loggen og informasjonskapslene på enheten, og logg på igjen.

Kontroller ordrestatus . Hvis bestillingsstatusen er LEVERT, betyr det at kjøpet har blitt lagt til kontoen din og Skype har belastet kortet ditt.

Hvis du ikke gjenkjenner belastningen, kontakt kundeservice og be om refusjon. Vi gir refusjoner for Skype-produkter i samsvar med delen om refusjonspolicy i Skype Vilkår for bruk . Mer informasjon om be om refusjon .

Har du ikke en Skype-konto? Hvis du ser en Skype-belastning på erklæringen og du ikke har en Skype-konto, kontakt kundeservice her .

Har du kjøpt Skype-kredit før?

Hvis du tidligere har kjøpt Skype Credit, kan det hende du har Automatisk påfylling konfigurer på kontoen din. Automatisk påfylling fyller automatisk opp krediten når saldoen blir mindre enn et visst beløp, slik at du alltid har kredit.

Hvis du ikke lenger ønsker å toppe skype-kreditten din, kan du deaktiver automatisk påfylling i kontoen din.

Har du et abonnement?

Hvis du har et abonnement, fornyes det automatisk ved utgangen av den første perioden, og den periodiske betalingen utføres med betalingsmåten du brukte da du registrerte deg. Hvis du vil stoppe regelmessige betalinger, må du avbryte abonnementet .

Er kortleverandøren din med i et Account Updater-program?

Skype er med i programmene Visa Account Updater® og MasterCard Automatic Billing Updater®. Disse programmene sørger for at dine abonnementer med automatisk fornying ikke stoppes hvis du mister kredittkortet ditt eller kredittkortet utløper. Hvis kredittkortet utløper, kan Skype få den nye kredittkortinformasjonen fra finansinstitusjonen din.

Ta kontakt med kortleverandøren hvis du vil ha mer informasjon eller vil melde deg ut.

Når du registrerer deg for en gratis prøveversjon, kan du se en ventende transaksjon på € 1, £ 1, $ 1 eller tilsvarende på kontoutskriften. Ikke bekymre deg, du trenger ikke å betale dette beløpet. Du vil se det som en ventende transaksjon på kontoutskriften, og gebyret avbrytes så snart betalingsmåten er validert.

Det er mulig at kortet har blitt brukt uredelig til å kjøpe Skype Credit. Vi tar alle forholdsregler for å sikre at bare ekte transaksjoner blir behandlet; Kriminelle har imidlertid utviklet flere teknikker for å få tilgang til en persons kreditt-/debetkortinformasjon.

Hvis du mistenker at kortet har blitt brukt uredelig, kan du kontakte banken eller finansinstitusjonen for å avbryte eller refundere transaksjonen, og også be om et nytt kort slik at situasjonen ikke oppstår igjen.