Feilsøking i forbindelse med Skype-abonnementer

Se etter problemet i tabellen nedenfor for å finne ut hvorfor abonnementet ikke fungerer for deg:

Problem

Løsning

Når jeg prøver å ringe, får jeg opp en melding som sier «du har prøvd å ringe et nummer»

Kontroller nummeret du ringer.
Kontroller at du har skrevet inn nummeret riktig. Husk å velge landet du skal ringe fra rullegardinlisten, eller skriv inn «+» og deretter landskoden.

Når jeg prøver å ringe, får jeg opp en melding som sier «abonnementet ditt dekker ikke dette nummeret»

1. Har du mer enn én Skype-konto?
    Kontroller at du er logget på riktig konto, og at abonnementet ikke ble kjøpt ved hjelp av en annen konto.

2. Logg på kontoen din , og velg Kjøpslogg i kontodetaljer-delen nederst på siden for å sjekke et par ting:

Obs! Hvis du er på en iPhone eller iPad og ikke har kontodetaljer-delen, må du kanskje tømme loggen og informasjonskapslene på enheten og logge på igjen.

• Er abonnementet aktivt?
      Alle aktive abonnementer er oppført her. Hvis du finner et abonnement i kjøpshistorikken, men statusen er noe annet enn Levert , kan du se denne siden for å få hjelp med andre ordrestatuser.

• Er nummeret du ringer til, dekket av abonnementet?
      Velg abonnementsnavnet for å bekrefte hva som er inkludert. Trenger du å endre eller avbryte abonnementet?

• Har du brukt opp alle minuttene dine?
      Hvis minuttene går, må du kjøpe skype-kreditt eller et annet abonnement for å fortsette å ringe.

Når jeg prøver å ringe, får jeg opp en melding som sier «kontoen din er blokkert»

Hvis det oppstår betalingsproblemer, kan vi midlertidig suspendere kontoen din. Dette betyr at du ikke vil kunne bruke de betalte tjenestene. Mer informasjon .

Jeg kjøpte et feil abonnement. Kan jeg endre det?

Du kan hverken bytte et abonnementet eller forandre et abonnementet til Skype-kredit. Du kan imidlertid avbryte abonnementet når som helst og kjøpe så mange nye abonnementer du vil.

Jeg har kjøpt et abonnement, men har ikke fått bekreftelse på kjøpet via e-post

Hvis du ikke får en bekreftelse på e-post, trenger du ikke bekymre deg – abonnementet vil vises i kontoen din som en levert ordre. Hvis du vil kontrollere ordrehistorikken, logger du på kontoen din og klikker Kjøpslogg nederst på siden for å vise de aktive abonnementene.

Merk: Hvis du er på en iPhone eller iPad og ikke finner produktet du vil kjøpe, må du kanskje tømme loggen og informasjonskapslene på enheten og logge på igjen.

Hvorfor ble kortet mitt belastet for en gratis prøveversjon?

Når du registrerer deg for en gratis prøveversjon, vil Skype belaste kredittkortet eller PayPal-kontoen din med et lite beløp, slik at vi kan bekrefte identiteten din og kontrollere at betalingsmetoden er gyldig. Men ta det med ro – Beløpet vil ikke bli trukket fra kontoen din. Du vil se beløpet som en ventende transaksjon på kontoutskriften, men beløpet kanselleres så snart betalingsmåten godkjennes.

Jeg er i India, og abonnementet mitt ble ikke fornyet.

Hvis du er i India og den automatiske betalingen mislykkes, kan det skyldes nye forskrifter med virkning fra 1. oktober 2021. Mer informasjon om hva denne endringen betyr for deg.