Hva er Skype Manager™ og hvordan brukes det?

Skype Manager er et administrasjonsverktøy som gjør det mulig å konfigurere, administrere og rapportere bruken av Skype i gruppen din – alt på ett sted.

Det er enkelt å invitere ansatte til å bli med i Skype, kontrollere tilgangen deres til funksjoner, tildele Skype-kredit og andre Skype-funksjoner, og holde orden på hvor mye alle bruker. Skype Manager hjelper deg å holde kontroll på anropskostnadene og forbruket med rapporter som kan genereres på gruppe-, avdeling- eller ansattnivå.

Kort fortalt tilbyr Skype Manager deg kontroll over Skype-bruk i bedriften på administratornivå.

Slik konfigurerer du Skype Manager:

1. Konfigurer ditt eget Skype Manager nå .

2. Følg instruksjonene på skjermen for å angi Skype-navnet du vil bruke til å konfigurere Skype Manager. Du kan enten bruke den eksisterende personlige kontoen din eller opprette en ny en spesifikt for Skype Manager. Når du har opprettet den, kan du oppdatere Skype-kontodetaljene dine når som helst.

Vi anbefaler at du oppretter en ny Skype-konto for å administrere Skype Manager, og bruker kontoen utelukkende til dette formålet. Du kan derfor synes det er nyttig å gi denne kontoen et Skype-navn som gjenspeiler formålet. Hvis gruppen for eksempel kalles «Arkitekter», kan den nye personlige kontoen være «architects.admin».

3. Etter at du har registrert deg for Skype Manager, logges du automatisk på Skype Manager. De viktigste tingene du må være klar over nå, er:

• Inviter medlemmer – Inviter andre Skype-kontoer til Skype Manager. Du kan for eksempel invitere kollegene dine slik at du kan tildele dem skype-kreditt fra bedriften din.

• Kjøp Skype-kreditt – la medlemmene dra nytte av produkter og funksjoner som Skype-kreditt, abonnementer og Skype-numre.

• Tildele Skype-kreditt og tilordne funksjoner – gi medlemmene produktene og funksjonene de trenger.