Hvordan inviterer jeg medlemmer med personlige Skype-kontoer til å bli med i min Skype Manager™?

Før du legger til eller inviterer medlemmer til Skype Manager, må du konfigurere dine egne Skype Manager konto , og skriv inn et navn for gruppen. Du legger til eller inviterer medlemmer med e-postadressene eller Skype-navnene deres. Medlemmer kan bare tilhøre én Skype Manager om gangen.

Legg til medlemmer

1. Klikk Inviter medlemmer fra instrumentbordet for Skype Manager.

2. Velg om du vil invitere dem med e-postadressene eller Skype-navnene deres.

3. Skriv inn én eller flere e-postadresser eller Skype-navn på personer du vil invitere, og klikk deretter Neste .

4. Velg om du vil legge medlemmer til i en liste når de godtar invitasjonen, ved å velge en liste fra rullegardinmenyen.

Hvis du ikke allerede har opprettet en liste, kan du opprette en ny en for å hjelpe deg å organisere medlemmene dine i kategorier.

Slik oppretter du en liste:

1. Klikk Opprett en liste .

2. Skriv inn et navn for listen, og klikk deretter Opprett .

5. Klikk Sende invitasjoner .

Slik Opprett du en liste når du inviterer medlemmer

1. Klikk Medlemmer fra verktøylinjen for Skype Manager instrumentbord.

2. Klikk under Medlemsoversikt Opprett en liste .

3. Skriv inn et navn for listen, og klikk deretter Opprett .

Hvis du vil ha mer informasjon om Skype Manager, kan du se nedlastbare veiledninger .