Kan jeg slette min Skype Manager™?

Du kan ikke slette Skype Manager-administratorkontoen, men du kan slette gruppen.

Du kan ikke slett de personlige kontos av brukerne dine. Medlemmer kan bruke funksjoner eller abonnementer som tidligere ble tildelt dem frem til utløpsdatoen.

Vi anbefaler at du tar vare på all informasjon i Skype Manager-gruppen før du sletter den.

Slik sletter du Skype Manager-gruppen:

Hvis du ikke er sikker på om kontoen du vil tildele den gjenværende Skype-krediten til er en personlig konto eller en bedriftskonto, er det enkelt å finne ut av.

1. Logg på Skype Manager .

2. Tildele den gjenværende Skype-kreditten i Skype Manager til deg selv eller til en annen konto du velger.

3. Klikk på gruppenavnet øverst på instrumentbordet for Skype Manager.

4. Klikk Gruppeinnstillinger fra menyen til venstre.

5. Klikk Slette denne gruppen

. Slett gruppe