Hvorfor mottar jeg ikke anrop til Skype-nummeret mitt?

Hvis du ikke mottar anrop til Skype-nummeret ditt, må du kontrollere at Skype kjører, og at du er logget på. Hvis du ikke er logget på Skype, ringer samtalen opptatt eller omdirigeres til telefonsvareren i henhold til Innstillinger for talemeldinger .

Pass på at du også bruker nyeste versjon av Skype .

Hvis du fortsatt ikke mottar anrop til Skype-nummeret ditt, eller hvis Skype-nummeret ringer opptatt, kan du følge disse trinnene:

1. Kontroller at du er logget på riktig konto for Skype . Du kan sjekke ved å logge på Skype Min konto og kontrollere skype-nummeret vises i kontoen din.

Merk: Hvis du er på en iPhone eller iPad og ikke har Alternativet Skype-nummer, må du kanskje fjerne loggen og informasjonskapslene på enheten, og logg på igjen.

2. Bruke viderekobling til et telefonnummer ? I så fall må du kontrollere at du har Skype-kreditt eller et abonnement som dekker plasseringen av videresendingsnummeret for å betale for viderekoblede anrop.

3. Hvis du bruker Skype på Windows 10 og 11 (versjon 15), må du kontrollere at du ikke har Fokushjelp aktivert .

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakt oss og fortell oss om du bruker Skype på andre typer enheter, for eksempel en Skype-telefon, inkludert merke- og modellnummeret til enheten.