Avhengig av typen datamaskin og operativsystemet du bruker, kan Skype se og fungere ulikt. For best ytelse og de fleste oppdaterte funksjoner anbefaler vi at du bruker nyeste versjon av Skype.

Det kan være flere versjoner av Skype tilgjengelig for operativsystemet ditt. Følgende trinn hjelper deg med å finne ut hvilken versjon av Skype du bruker på datamaskinen.

Windows

1. Logg på Skype.

2. Velg Hjelp (Hvis menylinjen ikke vises, trykker du på ALT-tast ).

Merk : Hvis du er på Windows 10 eller Windows 11 og menylinjen ikke vises, velger du profilbilde og velger Hjelp og tilbakemelding for å se versjonen din.

3. Velg Om Skype .

Mac

1. Logg på Skype.

2. I menylinjen velger du Skype > Om Skype .

Linux

1. Logg på Skype.

2. Velg Profil .

3. Rull nedover, og velg Om .