Hvordan bruker jeg hodetelefoner, mikrofon eller høyttalere med Skype?

Hvis du ikke har hodetelefoner, mikrofon eller høyttalere, kan du fortsatt bruke Skype til å sende og motta direktemeldinger. Men for å kunne utføre og motta samtaler med Skype, trenger du enten hodetelefoner med mikrofon, eller en mikrofon og høyttalere.

Identifiser enhetens plugg

Høyttalere, mikrofoner og hodetelefoner har én av to pluggtyper: miniplugg eller USB-plugg.

Miniplugger

•  Ser ut som vanlige hodetelefonplugger.

• Du har to plugger som tilsvarer inngangene på datamaskinen.

• Miniplugger kommer i ulike stiler. De kan kanskje være fargekodet, med rosa for mikrofonen og grønn for hodetelefonene, eller ha symboler som viser en mikrofon og hodetelefon.

USB-plugg

• Er flat og rektangulær.

• USB-hodetelefoner, -høyttalere og -mikrofoner har bare én plugg hver.

• De fleste datamaskiner har minst to matchende USB-innganger som har samme form som pluggen.

Hvordan kobler jeg til mikrofonen, høyttalerne eller hodetelefonene?

• Mikrofon : Sett inn den rosa pluggen (eller pluggen med mikrofonsymbolet) i porten på datamaskinen med den samsvarende fargen eller symbolet.

• Høyttalere : Sett inn den grønne pluggen (eller pluggen med hodetelefonsymbolet) i porten på datamaskinen med den samsvarende fargen eller symbolet.

• Headset : Sett inn begge pluggene i de samsvarende portene på datamaskinen.

• USB-hodesett, mikrofon eller høyttalere : Sett USB-pluggen inn i en USB-port på datamaskinen.

Merk: Noe trådløst lydutstyr har USB-sendere som må plugges inn med samme metode. Hvis du trenger hjelp til å pare en trådløs enhet, kan du prøve veiledning for å bruke en Bluetooth-enhet med Skype .