Hvorfor har jeg problemer med å dele skjermen under en Skype-samtale?

Hvis du har problemer med å dele skjermen i Skype, kan følgende tips hjelpe.

Du må være i en tale- eller videosamtale med personen du vil dele skjermen med. Hvis du ikke er i en samtale, har du ikke mulighet til å dele skjermer.

Kontroller at du og personen du deler skjermen med, bruker en versjon av Skype som støtter skjermdeling . Skaff deg nyeste versjon av Skype .

Kontroller at du har nok Båndbredde for å dele skjermen, og lukke alle programmer som kanskje bruker båndbredden eller senker hastigheten på datamaskinen. For eksempel musikkstrømmingsprogrammer eller fildelingsprogrammer. Kontroller også at både du og personen du deler skjermer med, bruker nyeste versjon av Skype .

Hvis personen du deler skjermen med, er på en enhet som ikke støttes eller en eldre versjon av Skype, kan det hende de fremdeles kan vise skjermen, men de kan ikke dele sine egne. Vi anbefaler at de får nyeste versjon av Skype .