Hvis du har en spørring om et kjøp, må du kanskje gi Skype Customer Service et betalingsbevis.

Akseptabelt betalingsbevis er en kopi av kontoutskriften med transaksjonen på, eller en kontantkvittering som viser kjøpet.

Slik lagrer du betalingsbeviset som en fil:

• Hvis betalingsbeviset er tilkoblet, kan du ta et skjermbilde av det og lagre det som en .jpg.

Få hjelp med å ta et skjermbilde .

• Hvis betalingsbeviset er i papirformat, kan du skanne det inn (hvis du har tilgang til en skanner) eller ta et bilde av det med et digitalt kamera og laste opp bildet til datamaskinen.

Slik sender du betalingsbeviset til Skype Customer Service:

1. Hvis du kontakter oss for første gang, bruker du dette skjemaet , avhengig av hvilket hjelpeemne du velger, kan det hende du har mulighet til å legge ved betalingsbeviset.

betalingsbevisinndeling i støtteforespørselsskjema

Klikk Bla gjennom og finner filen på datamaskinen. Når du sender inn støtteforespørselen, blir betalingsbeviset lagt ved.

2. Hvis du ikke har mulighet til å legge ved betalingsbeviset i e-posten med støtteforespørselen, kan du sende den uten den. Vi forklarer hvordan vi fortsetter i svaret vårt.

Hvis du blir omdirigert til støtte for direkte chat, kan du bruke den direktesendte chatten til å sende spørringen. Vi forklarer hvordan du sender oss betalingsbeviset ditt.