Hvordan kan jeg fjerne Skype fra oppgavelinjen eller dock?

Når du er logget på Skype, vises Skype-logoen på oppgavelinjen på Windows og Linux eller dokkingstasjonen på Mac.

Hvis du lukker Skype-vinduet, kan skype-logoen fortsatt vises.

Hvis du vil fjerne Skype fra oppgavelinjen, forankringen eller systemstatusfeltet, høyreklikker eller kontrollerer du Skype-logoen i systemstatusfeltet og velger Avslutt Skype . Dette lukker programmet fullstendig, noe som betyr at du ikke lenger vil motta direktemeldinger eller anrop via Skype.

Du kan endre innstillingene slik at når du lukker programvinduet ved å velge X Skype fortsetter å kjøre eller lukkes helt.

Slik gjør du det:

1. Logg på Skype.

2. Velg profilbilde .

3. Velg Innstillinger .

4. Velg De generelle .

5. Snu Hold Skype i gang ved lukking aktiver eller deaktiver.

Er du klar til å lære mer?
Hvordan kan jeg tilpasse oppstarts- og lukkealternativene i Skype på skrivebordet?
Hvordan kan jeg kontrollere at Skype ikke lenger kjører på Windows?