Det er enkelt å komme i gang med Skype. Alt du trenger å gjøre er:

Så enkelt er det.

1. Gå til Last ned Skype-side .

2. Velg enheten din og start nedlastingen.

Merk : Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15) er allerede installert på den nyeste versjonen av Windows 10 og Windows 11.

3. Du kan starte Skype etter at det er installert på enheten.

1. Start Skype, og velg Opprett ny konto eller gå direkte til Opprett konto Siden.

2. Vi leder deg gjennom prosessen for å opprette en ny konto.

Vil du vite mer?
Hvordan logge på Skype?
Hvordan oppdatere skype-profilinformasjonen min?
Hvordan finne og legge til kontakter i Skype?