Hvorfor er det kjøpsgrenser på Skype-kredit og abonnementer?

For å beskytte kundene våre mot svindel, setter vi grenser for kjøp av Skype-kreditt , Skype-kredittgaver Og Abonnementer .

Hvis betalingen ble avslått, trenger du ikke bekymre deg: Det betyr ikke at kontoen din ble kompromittert eller at betalingsmåtene dine er flagget for svindel. Dette er ganske enkelt sikringer som Skype bruker for å oppdage uvanlig kjøpsaktivitet.

Hvis betalingen din avvises, er det beste alternativet å prøve på nytt senere. Ta en titt på betalingsmåter .