Paypal * er en nettbasert betalingsmåte som lar deg kjøpe Skype-kreditt og andre Skype-produkter raskt og enkelt, der det er tilgjengelig, uten å måtte dele dine økonomiske opplysninger hver gang du foretar et kjøp.

PayPal er ikke lenger tilgjengelig i Tyrkia og kan ikke lenger brukes som betalingsmåte for Skype. Bruk en annen betalingsmåte for å kjøpe Skype-kreditt og -abonnementer.

Besøk Paypal * for å finne ut hvordan du åpner en PayPal-konto.

*Skype er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder.

Du kan bruke PayPal til å foreta engangsbetalinger for alle Skype-produkter, eller du kan bruke våre Automatisk påfylling -funksjonen for å foreta et kjøp via PayPal, for å sikre at du aldri går tom for Skype-kreditt og kan ringe når du vil.

Betale med PayPal

Det er enkelt å kjøpe et Skype-produkt med PayPal som betalingsmåte:

Må du endre faktureringadressen? Finn ut hvordan .

1. Logg deg på Skype-kontoen din .

2. Velg å kjøpe Skype-kreditt eller et annet Skype-produkt.

Merk: Hvis du bruker Iphone Eller Ipad og finner ikke produktet du vil kjøpe, så må du kanskje fjerne loggen og informasjonskapslene på enheten, og logg på igjen.

3. Skriv inn faktureringsnavn og -adresse. Hvis denne informasjonen er ferdigutfylt, sjekker du at den er korrekt. Klikk Neste .

4. Velg Paypal som betalingsmåte.

5. Hvis dette er første gang du har kjøpt et produkt fra Skype, kan du lese Vilkår for bruk av Skype og merk av for avtalen. Klikk deretter Neste .

6. Du sendes til PayPals nettsted. Logg på PayPal og følg instruksjonene for å fullføre kjøpet. Hvis du aldri har brukt PayPal før, må du opprette en PayPal-konto. Klikk Opprett en PayPal-konto , skriv inn detaljene, og klikk deretter Fortsette .

Når du har betalt med PayPal, lagres betalingsinformasjonen din trygt og fremtidige betalinger kan dermed gjøres mye raskere.