Kan jeg logge på Skype med Facebook-kontoen min?

Du kan ikke lenger logge på Skype via Facebook fra og med januar 2018. Alle Skype-pålogginger har blitt strømlinjeformet til Microsoft-kontoer, slik at du kan logge på med én enkelt pålogging, låse opp alle Microsoft-tjenestene dine – inkludert Skype, Office Online, Outlook, OneNote, OneDrive og mer – på én opplevelse, med bare ett passord. Hvis du vil fortsette å bruke Skype, kan du enten opprette en ny Microsoft-konto eller logge på med en eksisterende Microsoft-konto hvis du allerede har en.

Har du en e-postadresse du bruker til å logge på andre Microsoft-produkter eller -tjenester, slik som Xbox, Office Online, OneDrive, Outlook.com eller Windows?

• Ja . Flott – den samme e-postmeldingen kan brukes til å logge på Skype!

• Nei . Ikke noe problem, gå til vår Opprett en kontoside og vi veileder deg gjennom opprettingen av en ny Microsoft-konto som du kan bruke til å logge deg på Skype og andre Microsoft-tjenester.

Hvordan oppdaterer jeg Skype Manager-kontoen hvis jeg logger på med Facebook?

1. Hvis du har en e-postadresse som du bruker til å logge på andre Microsoft-produkter eller -tjenester, for eksempel Xbox, OneDrive eller Outlook.com, kan du bruke den samme e-posten til å logge på Skype. Hvis ikke, bare gå til vår Opprett en kontoside og vi veileder deg gjennom opprettingen av en ny Skype-konto.

2. Bruk vår Skype Manager verktøy for å konfigurere en eksisterende Skype-konto, eller den nye du nettopp opprettet for å være en Skype Manager-konto.

3. Hvis kollegene dine bruker Facebook til å logge på med, må du sørge for at de også følger veiledningen i denne artikkelen.