Viderekobling lar deg viderekoble Skype-anrop til talemeldinger, fasttelefon eller mobilnummer eller en annen Skype-kontakt. Slik konfigurerer du viderekobling:

1. Logg inn til kontoen din.

2. I behandle funksjoner-delen velger du Viderekobling .

3. Velg knappen Viderekobling deaktivert for å aktivere viderekobling Viderekobling aktivert og velg deretter hvor mange sekunder anrop skal viderekobles etter.

4. Velge talemeldinger , en annen Skype-konto (skriv inn Skype-navnet) eller et mobilnummer eller fasttelefonnummer (velg land eller område, og skriv inn telefonnummeret).

5. Velg Bekrefte .

De innkommende anropene blir videresendt selv om du ikke er logget på Skype.

Det er gratis å videresende innkommende Skype-anrop til en annen Skype-kontakt. Du trenger bare å ha kontakten i kontaktlisten.

Hvis du vil viderekoble innkommende anrop til en mobil eller fasttelefon, trenger du litt Skype-kreditt eller et anrop Abonnement som dekker landet du vil motta viderekoblede anrop i. Hvis du bruker Skype-kreditt, belastes viderekoblede anrop med lave priser per minutt i Skype.

Personen som ringer deg på Skype, betaler ikke noe.

Du kan velge opptil tre mobilnumre eller fasttelefonnumre over hele verden, eller du kan velge å viderekoble anrop til en annen Skype-kontakt i kontaktlisten. Bare velg legg til et annet nummer for å legge til flere telefonnumre eller en annen Skype-konto.

Ja. Hvis du har konfigurert viderekobling, viderekobles også anrop til Skype-nummeret ditt.

1. Logg inn til kontoen din.

2. I behandle funksjoner-delen velger du Viderekobling .

3. Velg den grønne knappen for å deaktivere viderekobling.

Vil du vite mer?
Feilsøking av viderekobling av anrop