Hva er oppringeridentifikasjon, og hvordan konfigurerer jeg det i Skype?

Anroperidentifikasjon lar venner, familie og forretningskontakter vite at det er du som ringer dem eller sender en SMS-melding. Når du konfigurerer oppringeridentifikasjon, mobilnummeret eller Skype-nummer vises når du ringer mobiler og fasttelefoner fra Skype.

Anroper-ID er gratis.

Slik konfigurerer du anroper-ID med mobilnummeret:

1. Åpne Skype-appen.

2. Velg profilbilde , og velg deretter Innstillinger .

3. Velg Ringer , og velg deretter Anroper-ID .

4. Aktiver/deaktiver anroper-ID-bryteren .

5. Velg landet ditt fra rullegardinlisten.

6. Skriv inn mobilnummeret i tekstboksen, og velg Legg til telefonnummer .

7. Du får en SMS med en bekreftelseskode. Skriv inn denne koden i feltet som vises. Meldings- og datasatser kan gjelde for å motta denne engangs-SMS-en.

8. Velg Fortsette .

9. Hvis du skrev inn koden riktig, får du en bekreftelsesmelding, og anroper-ID-en aktiveres om 24 timer.

Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for anroperidentifikasjon.

Fra og med desember 2018, hvis du kjøper en Skype-nummer og ikke har aktivert anroper-ID, blir Skype-nummeret automatisk angitt som anroper-ID for land som dette er tilgjengelig i .

Slik endrer du til Skype-nummeret hvis du har aktivert anroper-ID med et annet nummer:

1. Åpne Skype-appen.

2. Velg profilbilde , og velg deretter Innstillinger .

3. Velg Ringer , og velg deretter Anroper-ID .

4. Velg Skype-nummeret du vil bruke som anroper-ID, fra punktlisten som vises.

5. Anroper-IDen er nå klar til å settes i gang.

Oppringeridentifikasjonen ved hjelp av mobilnummeret ditt er tilgjengelig i de fleste land. Hvis anroperidentifikasjonen ikke fungerer, kan det være fordi den ikke er tilgjengelig i landet ditt, eller at den for øyeblikket ikke støttes av den lokale telekommunikasjonsleverandøren for landet du ringer til.

Anroperidentifikasjon ved hjelp av mobilnummer er ikke tilgjengelig i Kina, Hongkong, Japan og Mexico.

Anroperidentifikasjon ved hjelp av Skype-nummer er tilgjengelig i:

• USA

• Storbritannia

• Australia

• Brasil

• Chile

• Danmark

• Estland

• New Zealand

• Polen

• Sverige

• Sveits

Anroper-ID aktiveres umiddelbart for Skype-numre.

Det kan ta opptil 24 timer å aktivere anroper-ID for mobilnumre. Før den aktiveres, får du en SMS som bekrefter at anroper-ID-en er i ferd med å bli aktivert.

Vil du slå av anroper-ID? Finn ut mer.