Du kan bruke et paysafecard til å betale for Skype-produkter uten å bruke et kreditt- eller debetkort. Paysafecard er et forhåndsbetalt kort tilgjengelig på tusenvis av Forhandlere over hele Europa. Gå til paysafecard-nettsted for å se om du kan bruke et paysafecard i ditt land. Dette er bare én av de mange betalingsmåter .

Slik betaler du for et Skype-produkt ved hjelp av paysafecard:

1. Logg inn til kontoen din.

2. Velg produktet du vil kjøpe, velg Paysafecard som betalingsmåte, og klikk deretter Neste .

Merk: Hvis du bruker Iphone Eller Ipad og finner ikke produktet du vil kjøpe, så må du kanskje fjerne loggen og informasjonskapslene på enheten, og logg på igjen.

3. Kontroller beløpet du vil betale, og klikk deretter Neste .

4. Hvis du vil fullføre betalingen, klikker du Neste Igjen. Du blir omdirigert til Nettstedet til GlobalCollect, partneren vår.

5. Velg landet ditt fra rullegardinlisten øverst, skriv inn PIN-koden for paysafecard, godta vilkårene for paysafecard, og klikk deretter Betale for å fullføre transaksjonen.

Finn ut hvordan for å kjøpe Skype-kreditt .

Hvis du valgte et beløp med Skype-kreditt høyere enn saldoen på paysafecard, kan du fortsatt fortsette med kjøpet hvis du kombinerer mer enn ett paysafecard innenfor samme kjøp. Hvis du vil gjøre dette, klikker du Angi flere PIN-koder i paysafecard-vinduet. Dette gjør at du kan angi mer enn én PIN-kode for kjøpet.