Viktig: Hvis du er i India og den automatiske betalingen mislykkes, kan det skyldes nye forskrifter med virkning fra 1. oktober 2021. Mer informasjon om hva denne endringen betyr for deg .

1. Hvis du vil kjøpe en Skype-nummer , kan du gå til Side for Skype-nummer .

2. Velg det landet du vil kjøpe et Skype-nummer i.

3. Vi leder deg gjennom prosessen for å kjøpe et Skype-nummer.

Abonnementskostnaden for et Skype-nummer varierer avhengig av hvilket land du ønsker Skype-nummeret for og hvor lenge abonnementet skal vare (1, 3 eller 12 måneder).

Slik kontrollerer du kostnadene:

1. Gå til Få et Skype-nummer Siden. Du vil bli bedt om å logge deg på hvis du ikke har gjort det.

2. Velg det landet du vil ha et Skype-nummer for, så blir du tildelt et nummer.

3. Velg Fortsette Eller Vis andre lokale numre for å velge et annet Skype-nummer.

4. Velg en faktureringsperiode (1, 3 eller 12 måneder) for å se prisene.

Du kan få rabatt på Skype-nummeret ditt når du kjøper et abonnement på anrop. Bare påse at abonnementet er aktivt før du kjøper Skype-nummeret, så vil du få 50 prosent rabatt hvis du kjøper et Skype-nummer for ett år.

Hvor mye koster det vennene mine å ringe Skype-nummeret mitt?

Du kan betale for et Skype-nummer med kredittkort, PayPal, Skrill (Moneybookers), bankoverføring eller annet Betalingsmetoder . I de fleste land*kan du også betale ved hjelp av Skype-kreditt hvis saldoen er høy nok.

Skype-nummerabonnementer fornyes automatisk ved slutten av abonnementsperioden, men du kan avbryte den når som helst.

For å sikre at abonnementet fortsetter uten avbrudd, tas den regelmessige betalingen tre dager før abonnementet utløper. Du mister ikke disse tre dagene: Skype-nummerabonnementet er fortsatt gyldig for hele perioden du registrerte deg for (1, 3 eller 12 måneder).

Hvis du foretar den første betalingen med kredittkort, PayPal eller Skype-kreditt, brukes den samme betalingsmåten for regelmessig betaling.

Hvis den første betalingen foretas ved hjelp av Skrill, bankoverføring eller andre betalingsmåter, vil den regelmessige betalingen bli tatt fra Skype-kredittsaldoen.

Regelmessige Skype-nummerabonnementer er ikke tilgjengelige i Frankrike, så du må forlenge abonnementet manuelt hver gang før utløpsdatoen.

Finn ut hvordan du gjør det oppdatere betalingsmåten for Skype-nummerabonnementet.

Du kan kjøpe et Skype-nummer for de fleste land hvor de er tilgjengelig, selv om du ikke bor der. Finne ut hvilke land Skype-numre er tilgjengelige i .

Noen land krever imidlertid bevis på opphold, så med mindre du har en gyldig adresse der, vil du ikke kunne få et nummer for det landet. Det gjelder blant annet disse landene:

• Brasil

• Frankrike

• Tyskland

• Japan

• Sveits

• Sør-Korea (Skype-numre i Sør-Korea nå kjøpes gjennom en partner, Daesung.)

Kontrollen av den registrerte adressen kan variere i de forskjellige landene.

Viktig: Hvis du bor i Brasil eller Sveits, kan du ikke kjøpe et Skype-nummer ved hjelp av Skype Credit.
Merk : Du kan ikke kjøpe et Skype-nummer for New Zealand eller Japan fra India.

Skype-numre aktiveres automatisk så snart betalingen er behandlet for de fleste land.

Men hvis du ble pålagt å oppgi bevis på opphold, må denne informasjonen bekreftes av lokale myndigheter. Det tar vanligvis bare noen dager, men det kan ta opptil to uker, avhengig av landet. Når de aktuelle myndighetene har kontrollert opplysningene, kan vi aktivere Skype-nummeret ditt.

Hvis dine personlige opplysninger ikke kunne bekreftes, men betalingen for Skype-nummeret ble fullført, kontakt Skype Customer Service for å be om refusjon.

Nei, vi vil velge et tilfeldig nummer for deg. Du kan bruke dette forhåndsvalgte nummeret eller velge Vis andre lokale numre for å velge en annen.

Du kan ha opptil ti Skype-numre knyttet til kontoen din – perfekt hvis du ofte mottar anrop fra mer enn ett sted. Du kan velge et nytt Skype-nummer for hvert land eller retningsnummer som du regelmessig venter anrop fra.

• Hvis betalingen mislykkes, reserverer vi Skype-nummeret for deg, slik at du kan forsøke å gjennomføre kjøpet på nytt. Slik kjøper du et Skype-nummer du har reservert:

1. Logg deg på kontoen din .

2. I delen Behandle funksjoner velger du Skype-nummer .

3. Klikk på nummeret du har reservert (oppført nesten nederst på skjermen), og velg deretter abonnementslengde og betalingsalternativer.

• Hvis du ikke ser alternativet for å kjøpe et Skype-nummer, må du kontrollere at det er tilgjengelig i ditt land .

• Hvis du ikke ser riktig faktureringsinformasjon, må du kontrollere at du er logget på riktig konto .

• Hvis du får en melding om at kontoen din har blitt begrenset fra å bruke Skypes betalte funksjoner, kan det hende du kan reparere kontoen din .