Hvordan endre innstillingene for anroperidentifikasjon?

Slik endrer du anroperidentifikasjon Innstillinger:

1. Åpne Skype-appen.

2. Velg profilbilde og velger deretter Innstillinger .

3. Velg Ringer og velger deretter Anroper-ID .

4. Hvis du vil slå anroper-ID på eller av, bruker du veksleknappen øverst på skjermen.

5. Hvis du vil endre anroper-ID-nummeret, velger du Legge til et tall .

Hvis du vil bruke et nytt mobilnummer som oppringeridentifikasjon:

1. Velg Legge til et tall .

2. Skriv inn mobilnummeret i tekstboksen, og velg Legg til telefonnummer .

3. Du får en SMS med en bekreftelseskode. Skriv inn denne koden i feltet som vises.

4. Velg Fortsette .

5. Hvis du skrev inn riktig kode, ser du en bekreftelse, og anroper-ID-en aktiveres innen 24 timer.

Det kan ta opptil 24 timer før anroperidentifikasjonen aktiveres. Du mottar en SMS-tekstmelding som bekrefter at anroperidentifikasjon er i ferd med å bli aktivert.

Hvis anroper-ID ikke fungerer, kan det hende det ikke er tilgjengelig i ditt land, eller ikke støttes av den lokale telekommunikasjonsleverandøren i det landet du ringer til.

Mer informasjon om anroperidentifikasjonen når du bruker Skype.